Sunday, February 28, 2010

dialog (--")


borink borink taim !
today memang borink gila .
tak ramai yang layan aku .
rase macam ditinggalkan pulakkk .
huhu :(

pagi neyh still tak tito even jam tua kerepot di rumah tuding ke angka 2a.m
haiya, neyh kes membute dari tengari sampai maghrib maybe .
HHE :D
sempat jugak borak nan ex-pacar punye kawan dekat ym .
ta tau nak post pe .
aku post jea la dialog aku and ex-pacar punye kawan .

buzz !
oit oit
oit. ko xtdo agy ke ?
heh, ta la. ptg td dh membute kau o9 atne ?
haha..aku on9 kat cc la..
oh yeah ? wtpe jea ? men game ?
haah la..xkan skodeng lak..ape la ko nieh..
haha, mane la tau. eh ? bukan obi kau kea ?
otak ko..sumbat mulot ko ngan cili bru taw..
haha, macam macam. tpe la, tanak ngaku
haha..pape je la ko nieh,,
kau tepon aku ari tuh erk ? sori doe, tenga mamai
haah kot..bile??
ntah, lame suda
agak nye kot..aku xingat la..
kau memang, cepat ilang ingatan. kesian
siot ko..ko kat mane tu??
at uma le, haiya. eh, dh cite nan ko ?
cite pe??
aku dh lulus moto
eleh...moto jerk?? kete X??
skunk tenga blaja kete, huhu. bab kete lak prob, aku tak ske M A N U A L
haha...ok la tu..leh gak dpt lesen P
heh, tp bosan la blaja. aku jnis bwk laju, cgu tuh asik tego aku jea. haiya
haha..slow2 la..tp aku skunk da xmaen la lesen P nieh,,hahaha
oh yeah ?? kau dh lepas ??
da. aku da lesen penuh la...
besnyer
lesen CDL, P nieh da xmaen la,, hahaha
haha. yelah, kau pro
hahaha..
kau blaja kat mane dlu ?
kat bentara la..mane lagi...
oh yeah ? litar tuh terok la skunk, klu oke dh lme aku wt drift
ceh!!,, xmau kalah,,
jangkit abg aku
haha..tp kete auto ne bleh drift..
oh ? auto taleyh erk ? tah la, tak expert bab kete
pape jerk la..
kau ckp nak bg aku no. saddiq
topap xde..nom pown xde la. hahhaa
ces, kau klentong siot. peh peh, haiya
ape lak klentoing,,btol la..
ckp nak bg, tp de pengeras plak. ces
haha..
kate bg free
xde la..kne la byar sket..pnat aku cari budak tu taw,,
haha. mcm jejak kasih jea. len kli jumpe agy, amek gambar dye
siot jek...tgk la nanti,,law jumpe aku amek la..tp law gamba mahal sket..rm5 taw..
siot jea, no. susah, gamba pong susah, haiya
hahaha....
mende pe kau nak bg aku free ??
taik aku,,,nak x??
siot, suda la kau. ala, skali skala tulun aku
pengeras tetap pengeras ya,,hahaha
kemut kemut kemut
hahaha...wei...aku nak out dlu la..
oh ?
ade kje sket kat luar. hahaha
oke. keje pe la tuh
ade la...kje org bujang,,
haha, yelah. maybe aku tau
siot.. otak kuning...
aku nak gi mencekik la..pwot lapo..
ye ye
nanti2 blew2 bual2 agi .a
oke
ok bye2..
tata

HHA :D
tuh jea la kisah dye .
whos SADDIQ ?
Hhe :))
aku peminat setie dye taim at skula dulu .
fes taim nampak ,
teros feel in love gitu .
HHA :D

*teringat fes taim borak nan dye at library skula :))

p/s : maybe smiley yang diletak agak memburukkan post. HHA :D

~ DA n ~

Saturday, February 27, 2010

mis my old fren :(

today, belajar kereta kali ke-2 ouh !
still kekok pegang stereng ,
damn it !!
tangan tak bedung maybe .
HHA :D
pagi tuh sampai jea at BENTARA HARUNG ,
jumpe member taim skula .
HANIF .
belajar kereta and motor jugakkk ,
cam biase la ,
aku neyh sentiase diperolokkan oleh dye .
HHA :D
teman tapi mesra gitu .
saje nak story ,
aku jumpe member taim chess !
lupe suda name dye .
wanna flash back my memory maaaa ,
name dye de bunga bunga siket .
hmmm....
oh yeah !
mawar nadia .
name sedap doe, owunk nye pong lawa .
:))
tapi tapi !
satu kejadian memalukan telah berlaku !
as well ,
tangan aku sentiase gatal untok membuka serta menutop zip .
( except my zip suar !! ) --"
beg si mawar nadia neyh pulak ,
betul betul at sebla aku .
and taim tenga berborak nan dye menceritakan kisah lame ,
aku tak sedar tangan aku main main zip beg dye .
haiya ,
dye nengok jea la .
bile aku pasan tabiat aku tuh ,
aku teros brenti ,
and dye macam cek cek bahagian zip yang aku bukak tuh ,
then ,
dye teros amek purse dye masok dalam kocek suar !
arghhhh !!
dah sah sah dye engat aku nak selongkar barang dye .
huhu
malu malu !
pahtu, aku and dye senyap jea la .
muke tak macam cannot go pulakkk kan taim tuh .
.......................................
taim balek tuh kan ,
aku terserempak nan HOCK SENG !
member kelas aku .
walawei ,
makin nsem and kacax doe !
HHA :D
dye pasan aku ! tak sangke ^^
tapi tak dapat borak lame coz dye nak belajar moto .
huhu ,

tetibe indu pulak aku at member taim skula .
betol la cakap abang ejan ,
aku dulu penah cite nan dye ,
aku tak sabar gila nak abes skula ,
and dye cakap jangan hepi sangat bila dah abes skula ,
t lame lame rase indu gila .

^^ taim form 3 /aku si gedik kanan blakang skali, kepale senget (--")

^^ taim form 2 / aku paling huduh ! HHA :D (kanan blakang skali)

p/s : nape tade gambar klas taim form 4 and form 5 erk ???

~ DA n ~

Sunday, February 21, 2010

sweet memory ?

urm_
yesterday ! malamnyer.....
aku on YM je ,
tetibe de sowunk mamat neyh tegor aku ,
his name........
NIK MOHD HANIS !
ces, memang bosan tahap gila ah .
kununnyer kate nak "rujuk" aku balek .
tak hingin !!!
*but i tink i'm still love him, but it's just a little, HHA :D
*because i tink skandel is suit por me than kapel ,
(pebende la aku merepek kejadah haram tuhh ?? just ignore it !! )
tapi tapi !
aku agak berase jeles la tengok gambar dye kat MYSPACE.COM dengan gurl len ,
HHE :))

petang tadi taim aku tenga syok tito, si NIK neyh miskol pulak .
series cakap, aku neyh R I M A S G I L A !
malas aku nak layan, layan tito aku agy bes !
BHAHAHAHAHA :D
*agak kejam jugakkkk

urm_
malam aku o9 MYSPACE.COM
de sowunk mamat neyh wat aku panas pulak kan .
aku tulis at status YM aku : bile nak pukol 9 neyh ?
then de la sowunk bangkai neyh komen at aku nye status tuhh .
" eh, bukan ko de show ke =halimah jongang= "
cam tak babi lak mulot dye .
tau la gigi aku setaraf cam tuh .
HHA :D
oh ? baru teringat kejadian malang yang menimpe aku .
ape ape ?
urm_
aku neyh dah la memang minat gila gila dengan air kelapa ,
petang tadi my daddy beli pulak air tuh .
then, dah sampai ke malam pong air tuh still tak abes .
seperti biase aku neyh tukang mengabeskannyer la .
Hhe :))
sedut sekali ,
dalam ati aku " pesal manis sangat air kelapa neyh ? "
sedut yang kedua kali ,
susah pulak, and i tink isi kelapanyer tersangkut .
then, aku pong tengok tengok la .
..................
WTF !!!!!!
de "babi punye sedare" pulakkkk dalam tuh !!
pe agy ,
aku tros ke singki ,
kumur mulot pakai sabun basuh pinggan .
*coz panik gila !
HHA :D
serabai punye binatang .
haih !
sebagai bukti >>>>>>
^^ sori if gambar tak bape clear :)

HHA :D
maybe memang pengalaman "manis" taim cuti neyh kottt .
urgh ,
punye la geram dekat binatang neyh ,
aku penyek kan perot dye pakai sudu ,
then aku bagi tenggiling aku main .
HHA :D
*sekali agy aku menjadi kejam .
:)
~ DA n ~

Friday, February 19, 2010

EDEN BEALE :))


petang yang aman and tenteram !!
mengape ?
tade manusie nak kacau aku online ,
HHA :D

yesterday punye story .
fes taim in my life, aku chat dengan owunk asing .
his name is EDEN BEALE .
*pompuan la
tapi sebenarnye aku tak bape suke la berborak nan spesis jenis neyh .
why why why ?
dat is because my bahasa inggeris is hancus mancus !
HHA :D
tapi tade la sampai bodo sangat .
stakat one two three tuh aku paling expert .
Hhe :))
sembang kosong je la nan dye .
*perbualan tak dapat di copy and di paste gare gare tidak sempat .

Hha :D
tapi tapi !
sebahagian perbualan dapat aku engat sedikit .
antarenye la :

merah aku, biru EDEN BEALE .

sori if you cannot understand what i'm talking about .
because my english is not good enough ,
Hhe :)
why can i do not understand you ?
no, your english is very good .

macam tak berdekah pulak aku ketawa .
oh ? aku patot berterima kasih kepade kamus elektronik ,
coz taim tuh dye la yang membantu aku .
Hha :D

hey hey ,
kalau nak nengok muke dye ,
silalah klik di link neyh :

to EDEN BEALE :
thanx because willing to be my friend .
*and thanx also because said that i'm pretty person .
Hha :D
and and and !
even your age are old already ,
for me you are still young .
Hhe :)
*bodek ,
~ DA n ~

Wednesday, February 17, 2010

oliday oliday ! pra-L kete ?

^^ port toilet Danga City Mall
oliday coming meyh !!! Hhe :))
bepore dat, aku nak cite neyh at kowunk .
badan aku makin lame makin chubby ! Hha :D
abes la tade sape nak minang aku .
c(:

semakin lame semakin malas nak update blog .
and and malas jugak nak taking taking pitcha .
atoyai !!
cuti neyh tade wat pape pong .
just balek kampong semate mate nak melarikan diri dari bunyi mercun .
Hha :D
taman aku tuhhhh memang kecoh biler taim chinese new year neyh .
aku pong tak tahan doe .

macam macam pasaraya aku p taim oliday neyh .
Hha :D
cam baru dapat gaji je .
antaranye la Danga City Mall, Econsave Pasir Gudang, Tesco Extra
dan yang lain lain tuh sume kedai runcit . Hhe :))

balek kampong .
rupe rupenye name kampong aku tuh dah tuka seyh .
tak tau pulak aku .
haih .
dulu nye FELDA CAHAYA BARU
then skunk neyh KAMPUNG CAHAYA BARU
kirenye dah turon taraf la neyh !!
Hhe :))
ta kesah la .
kampong pong kampong la asalkan bukan di tukar kepade bandar .
Hha :D

p/s: ari neyh pra-L kete !
and and banyak mamat mamat nsem !
Hha :D
sume sporting moting je .
bes gila ! :P
~ DA n ~

Friday, February 12, 2010

JPJ testing ! :))

^^gambar tak bape berkualiti akibat menggunekan handset murahan :))

finally !!!!!
abes suda seksa aku ! yeah ! yeah ! yeah !
tak payah nak bangon pagi pagi ,
bawak motor p BENTARA HARUNG :))
today JPJ test coming !
wah wah ,
betape gemuruh serta takotnye aku sampai terase nak kencing
(tapi aku tahan je Hha :D )

awal awal pagi aku n Mu dah berade at BENTARA HARUNG ,
kununnyer nak jadi owunk fes sampai .
Hhe :))
tapi hasrat tak kesampaian pulak coz de sowunk member kitowunk neyh ,
*kenal at BENTARA HARUNG
( her name is SHARAINIE )
dah sampai dulu dehhhh. semangat tol minah sekor neyh .
Hha :D

taklimat, pendaftaran then nunggu naek moto je la .
tapi tapi ! aku nak ngumpat sket pasal sowunk abang JPJ neyh !
*sori !!!!
taim pendaftaran tuhhh , abang JPJ siap bley bergurau gurau senda nan aku .
pasal pe ? pasal LESEN L aku tuhhh la !!!
coz LESEN L tuhhh aku dah 2 kali renew .
then then ape dye cakap ?

"agak agak bape buku nak wat lesen L baru ??? "

Hha :D
berkumandang gelak aku taim uw .
siot je kan ! tapi sabo je la :))

amek nombor then menuju ke tempat motor ,
*dapat nombor 26, agak agak memang nombor LUCKY kotttt .
Hhe :))
duduk duduk sambil nunggu giliran aku .
memang gabrah tak terkate kate lahhhhhh !
tup tup my giliran sampai .
aku dengan penuh semangat ala nak p berperang ,
p amek motor .

-----------------------------------------------------------------------------------------------

cepat betol mase berlalu rasenye. nengok nengok dah abes aku nye round .
taim motor dah tongkat dua uw, aku pandang abang JPJ ,
wah wah ...
dye melemparkan senyuman seyh ! dalam ati aku : L U L U S kotttt !
Hha :D
after park the motor ,
aku berjalan kaki menuju ke pondok JPJ,
berjalan dengan penuh lagak dan bergaye :))
aku amek borang aku pade abang JPJ .
senyum agy !!! then aku nengok borang aku ,
kan memang betol !!! ALHAMDULILLAH !!!
dye tick pade kotak L U L U S
peh peh ,
memang epi gila gila taim uw :)) taim jalan balek ke tempat duduk ,
aku sengih je memanjang .
ENCIK MURAD siap nak nengok borang aku .
of kos la, aku neyh dah dua taun at situ ,
Hha :D
kire muke aku neyh dah familiar pade dye .
pape pong " TRIMAS ENCIK MURAD !!!! "
taim balek tuhhh, aku n Mu gelak gelak je .
mane la tak epi ye takkk ?? coz dulu aku n Mu anggap amek lesen neyh menyusahkan .
tapi bile dah lulus, rase puas ati semacam .
Hhe :))

taim otw balek uw, aku send mesej pade sume owunk yang penting bagi aku .
like my daddy, my mummy n member sampai nyanyuk !
nak send pade pakwe, aku tade lak menatank uw .
Hha :D
then then ,
sume nye mengucapkan T A H N I A H .
my daddy nak blanje makan .
Hhe :))
semestinye favorita aku la : STEAMBOAT
my mummy nak kasi duwet serta pakej REBONDING RAMBUT .
Hha :D
thanx ya mummy .

las bat not lis ,
tanpe sokongan owunk terpenting aku ,
semestinyer sampai sekarang aku takkan amek lesen motor L to the P .
Hhe :))

T E R I M A K A S I H ,

~ DA n ~

Wednesday, February 10, 2010

kad avon ? NADYA ???

^^ kad AVON

kejakonan kejakonan . uw la sikap aku . so what ???? HHA :D
oh ? sebot pasal kejakonan . aku teringat same JAKON .
*ala, tenggiling aku le...
bapak aku dah buang dye dah .
gare gare dye meninggalkan "harte" pade kasut sekolah my sista ( AMI )
sedih sedih ! isk isk isk ....
aku rindukan bunyi bersin dye... hmmmmm....
oh ? sambong pasal kejakonan tadi .
secare rasmi aku mengumumkan aku neyh ahli AVON !!! HHA :D
*jakon betol !
tatapi lah gambar di atas walaupong aku scan tak bape betol same cam otak aku neyh .
Hhe :))
^^ member sampai nyanyuk !!

nengok la muke aku yang betape bongkak serta sombong nye . HHE :))
kowunk yang laen ! jangan jeles !!!! HHA :D
fes taim aku kua berdua je nan NADYA .
weyh weyh ARIL ! jangan mare aku bawak bini kau " dating " !!!
huahuahuahua.....!
kerane sikap aku yang sentiase tidak ambil peduli ,
aku memenuhi hasrat NADYA untuk menemani dye ke kedai CD .
walaupong ujan lebat gila gila .
aku memang suke bab redah redah ujan neyh .
coz aku tau taim ujan polis tade wat roadblock .
HHA :D *gare gare tidak memiliki lesen P
~ DA n ~

NIK MOHD HANIS


ding dong ding dong ! Heee :))
kebosanan, aku update je blog malam malam bute .
tepat jam 12.0oam, dah 10hb upenye .
aku tak suke sebenarnye biler sampai 10hb neyh .
why ea ?
biler 10hb je aku teringat pade seseorang .
whos ???? Hha :D
ex-pacar paling latest !
meh meh aku sertakan gambar :
^^yang kanan le ex-pacar aku. HHA :D
to AmmAR ALFIAN AZIZ :
( HHA :D macam la dye tengok blog aku ! tapi aku tetap nak cakap )
gambar kau sume susah gila nak carik !
yang de gambar dengan awek .
kalau de gambar kau sowunk pong, sumenye bikin aku pengsan ! HHA :D
kau damn sexy la bro ! melemahkan iman aku ! Heee :))
p/s: aku tak suke owunk badan kepeng coz nampak macam tak cukop makan Hha :D

spesel edition sket pasal ex-pacar aku yang latest neyh .
kerane ape ? kerane dye yang mintak break ! Heee :))
tak penah nye de boy yang nak mintak break nan aku kecuali dye .
*patotnye aku sedih, tapi aku bangge gila bile bercerite pasal neyh. Hha :D
kenape break ?
ala, dah name pong kapel. kalau tak gadoh memang tak sah !
hmmmm....

tertanye-tanye tak mengape aku letak gambar pelakon tari tirana ?
nak story sket neyh .
bile taim aku nengok NEO(ammar), of kos aq engat ex-pacar aku neyh .
muke memang same gila gila !
just badan je la yang beza coz NEO neyh body builder, si NIK neyh plak "kepeng"
Hha :D *namo mare ye NIK

memang memang ! dye yang mintak break .
then tetibe mintak maaf n nak aku balek .
hey hey, prinsip aku :
if u want to blah from my life, just go n dun find me again. forever !
*pssst de salah speking meking tak ?? Hha :D
las mesej dye (aku still simpan tau coz aku rase cam spesel gila !!)

maafkan aku sang arnab
sepanjang kite menjadi kekasih
maafkan aku yang tak mampu menjadi seperti seorang kekasih
aku tak pandai dalam segala hal
maafkan aku seikhlas mu...

cam nak nanges aku bace, tapi aku gagahkan diri la .
Hha :D
maybe aku akan jumpe lelaki yang lbey better daripade dye .
siape tau kan ??? Heee :))

to NIK MOHD HANIS :
paswot FACEBOOK memang tak nak tuka kea ???
Hha :D

~ DA n ~